листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме неревидирани  консолидирани финансиски извештаи за РЖ УСЛУГИ АД  Скопје  за перод од 01-01-2021 до 30-09-2021год


3 и 9 Месечни известувања- КОНСОЛИДИРАНИ.xls

Објавено на: 05.11.2021 14:10:03
Документ БР.: DOC_12298-101/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.