листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

                                      Согласно Глава 6 од Правилникот за котации го објавуваме следното

                                                 -Предлог - одлуки за Собрание на акционери


Odluka za imenuvanje na upravitel_Kerra Group.docx
Odluka za izmeni na Statut.docx
Odluka za potvrduvanje na plan za podelba_Interpromet.docx
Odluka za steknuvanje na sopstveni akcii so otkup_Interpromet.docx
Odluka za usvojuvanje na Izjava za osnovanje_Kerra Group.docx
Odluka za usvojuvanje na izvestaj na UO_Interpromet.docx
Odluka-Lista na akcioneri-sodruznici_Kerra Group.docx
Odluka-Spisok na vraboteni_Kerra Group.docx
Odluka za usvojuvanje na revizorski izvestaj_Interpromet.docx

Објавено на: 06.05.2022 14:48:21
Документ БР.: DOC_13285-126/2022
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери