листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме неревидирани,консолидирани финансиски извештаи за РЖ  Услуги АД Скопје за период од 01.01-31.03.2022год


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - KONSOLIDIRAN.xls

Објавено на: 13.05.2022 14:06:44
Документ БР.: DOC_12294-105/2022
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.