листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Врз основа на Одлука од Надзорен одбор бр. 02-9302/1/II-3 од 30.5.2022 година и Решение за издавање на претходна согласност од Народна банка на Република Северна Македонија бр. 15-22562/5 од 9.9.2022 година, за член на Управен одбор на Стопанска банка а.д. Битола повторно е назначена д-р Гордана Балтовска.

 

Објавено на: 14.09.2022 14:11:29
Документ БР.: DOC_12285-35/2022
Урнек: Измени во органи на управување