Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Годишни, неревидирани, консолидирани Финансиски извештаи( Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за паричниот тек, Извештај за промените во капиталот ) за 2022 година.


DS ADING_Finansiski izvestai_nerevidirani,konsolidirani_31.12.2022.xls

Објавено на: 15.03.2023 14:11:21
Документ БР.: DOC_26445-93/2023
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.