листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Доставуваме Годишен извештај за работата на Градски Трговски Центар А.Д. Скопје во 2022 година и Извештај на независниот ревизор и финансиски  извештаи за годината која завршува на 31 декември 2022 година


Finansiski godisen izvestaj za 2022.PDF
Извештај на независниот ревизор и финансиски извештаи за годината која завршува на 31 декември 2022 година.pdf

Објавено на: 01.09.2023 14:11:21
Документ БР.: DOC_12304-104/2023
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи