Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Материјали за годишно собрание на акционерите на Уготур АД


Годишна сметка 2023г..pdf
Годишен извештај за работа на друштвото за 2023г..pdf
II 1-1 Предлог одлука за одобрување на годишна сметка za 2023г..pdf
II-1-2 Предлог одлука за усв. на финан.извештаи ревидирани од овластен ревизор за 2023.pdf
II-1-3 Предлог одлука за усвојување на год. извештај за работа за 2023.pdf
II-2 Предлог одлука за покривање на загубата за 2023 г.pdf
Извештај од неизвршните членови на ОД за 2023г..pdf
II-3-1 Предлог одлука за усвој. извештај од неизвршните членови за 2023г.pdf
II-3-2 Предлог одлука за одобр. на работата на членовите на О.Д 2023г..pdf
Годишен извештај за работата на СВР за 2023.pdf
II-4 Предлог одлука за усв. на год.изв.СВР 2023г..pdf
II-5 Предлог одлука за избор на член на ОД.pdf
II-6 Предлог Одлука за назнач.овластен ревизор за 2024г..pdf

Објавено на: 01.04.2024 09:16:02
Документ БР.: DOC_13285-35/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери