листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание на акционери

Вабтек МЗТ АД, Скопје


Предлог одлука за зголемување на основната главнина.pdf
Предлог одлука за зделки за на берза пдф.pdf
Предлог одлука за именување на нов член на Одбор за на берза.pdf
Предлог одлука за промена на статутот на друштвото.pdf
Предлог одлука за реизбор на член на Одбор за на берза пдф.pdf
Предлог одлуки за на берза пдф.pdf

Објавено на: 01.07.2024 15:18:27
Документ БР.: DOC_13285-180/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери