листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Ги доставуваме Одлуките усвоени на Годишното собрание на Градски Трговски Центар А.Д. Скопје


O. usvojuvanje godisna smetka za 2023.PDF
O. usvojuvanje Godisen izvestaj za rabotata na GTC za 2023.PDF
O. usvojuvanje revizorski izvestaj za 2023.PDF
O. odobruvanje rabota na clen na OD Trajanka Tasevska.PDF
O. odobruvanje rabota na clen na OD Goko Trajcevski.PDF
O. odobruvanje rabota na clen na OG Stojan Stanislavski.PDF
O. odobruvanje rab otata na clen na OD Branko Cvetanovski.PDF
O. odobruvanje rabotata na clen na OD Seval Ceku.PDF
O. odobruvanje rabotata na clen na OD Naser Aliu.PDF
O. izbor na ovlasten rev izor za revizija za 2024 godina.PDF

Објавено на: 05.07.2024 14:06:57
Документ БР.: DOC_12283-111/2024
Урнек: Други одлуки од собрание