листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех КИБ а.д. Куманово за 2005 год.


Bilansberza2005.pdf

Објавено на: 01.03.2006 12:30:29
Документ БР.: DOC_10189-13/06
Урнек: Финансиски извештај