листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Разликата помеѓу прикажаната Бруто добивка,во објавениот Биланс на успех за периодот 01.01-31.12.2005 година и Бруто добивката во Билансот на успех за периодот 01.01-31.12.2005, кој сега го објавуваме, е резултат на извршените дополнителни книжења во време на изготвувањето на годишната сметка за 2005

година.Разликата се должи и на фактот што во Билансот на успех кој сега го објавуваме, за разлика од претходно објавениот, се пресметани даноци и придонеси на добивката.


F.I. BU.pdf

Објавено на: 02.03.2006 11:30:28
Документ БР.: DOC_10189-19/06
Урнек: Финансиски извештај