Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ве известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Годишното Собрание на акционери

Врз основа на член 44 од Статутот на Агроплод АД Ресен и Одлуката на Одборот на директори за презакажување на Собранието на акционери на Агроплод АД Ресен бр.02-250/1 од 13.04.2006 година, како и согласно Законот за трговските друштва, Одборот на директори на Агроплод АД Ресен

 

О Б Ј А В У В А

 

Поради неможноста за навремено изготвување на извештаите за работа како и настанатите структурални промени во акционерскиот капитал на друштвото, а со цел да бидат запазени законските прописи и законските рокови, закажаното Собрание на акционери на Агроплод АД Ресен за ден 19.04.2006 година се презакажува за ден 19.05.2006 година во 10 часот со истиот дневен ред и објавеното дополнување на истиот.

Објавено на: 14.04.2006 11:07:53
Документ БР.: DOC_10109-17/06
Урнек: Собрание