листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ве известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Годишното Собрание на акционери

Ве известуваме дека  Собранието на акционери ќе се одржи на ден  10.05.2006 год.  со следниот дневен ред :

 

1.      Избор на претседавач на Собранието на акционери .

2.      Разгледување и усвојување на Годишна сметка , финансиските извештаи и Годишниот извештај за работа на друштвото во 2005 год.

3.      Донесување одлука за назначување овластен ревизор за ревизија на годишната сметка и на финансовиот извештај на друштвото за 2006 год.

4.      Констатирање на престанок на работата на член во Одборот на директори на друштвото ( поради смрт )

5.      Избор на член во Одборот на директори на друштвото .

Објавено на: 18.04.2006 08:00:38
Документ БР.: DOC_10109-18/06
Урнек: Собрание