листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Ревидиран извештај за 2005 година


Finansiski izvestai za 2005 na Toplifikacija AD Skopje.pdf

Објавено на: 05.05.2006 13:55:29
Документ БР.: DOC_10189-83/06
Урнек: Финансиски извештај