листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Биланс на успех за периодот 01.01.-30.06.2006


Lotarija.pdf

Објавено на: 08.08.2006 11:33:32
Документ БР.: DOC_12296-28/06
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.06.