листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех 01.01.-30.06.2006 година


Биланс на успех 30.06.2006.pdf

Објавено на: 04.09.2006 11:15:07
Документ БР.: DOC_12296-36/06
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.06.