листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:


Одлуки усвоени на 37-та седница на Собранието на акционери на ОхридскаБанка АД Скопје


Одлука за утврдување на висината на надоместокот за НО и ОР.pdf
Одлука за именување на член на Надзорен одбор.pdf
Одлука за одобрување на работата на Надзорниот одбор за 2016.pdf
Одлука за ревидирање и одобрување на Кодексот за корпоративно управување.pdf
Одлука за усвојување на Годишната сметка и фин. извештаи за 2016.pdf
Одлука за усвојување на Годишниот извештај за 2016.pdf
Одлука за усвојување на рев.извештај 2016.pdf

Објавено на: 12.05.2017 08:36:45
Документ БР.: DOC_12283-34/2017
Урнек: Други одлуки од собрание