листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Материјали за Собрание на акционери


Ревизорски извештај.pdf
1 Финансиски извештаи.pdf
1 Годишна сметка.pdf
1 Годишен извештај за работа на Друштвото.pdf
3 Извештај за работа на Одборот на директори.pdf
7 Годишен извештај на Службата за внатрешна ревизија.pdf

Објавено на: 16.05.2017 15:46:34
Документ БР.: DOC_13285-65/2017
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери