листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Стопанска банка а.д. Битола ги објавува целосни следните одлуки од Собрание на акционери:


Одлука за измена и дополнување на Статутот на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Одлука за усвојување на ревидираните финансиски извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2016 година.pdf
Одлука за одобрување на Извештајoт за работата на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за 2016 година.pdf

Објавено на: 18.05.2017 08:57:05
Документ БР.: DOC_12283-39/2017
Урнек: Други одлуки од собрание