листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки од седницата на Собранието на акционери на РЖ Институт АД Скопје одржана на ден 31.05.2017 година


Одлука за избор на претседавач на Собранието на акционери (РЖ Институт АД).pdf
Одлука за избор на бројач на гласови на Собрание на акционери (РЖ Институт АД).pdf
Одлука за усвојување на годишната сметка, финан.извештаи и годишниот извештај за работата во деловната 2016 г (РЖ Институт АД).pdf
Одлука за одобрување на работата и водење на работата од членовите на Одборот на директори на друштвото (РЖ Институт АД).pdf
Одлука за назначување овластен ревизор на годишната сметка и финан.извештаи за деловната 2017 година (РЖ Институт АД).pdf
Одлука за изменување и дополнување на Статутот на друштвото (РЖ Институт АД).pdf

Објавено на: 31.05.2017 15:37:19
Документ БР.: DOC_12283-80/2017
Урнек: Други одлуки од собрание