листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други Одлуки од Собрание Тиквеш Јули 2017


Одлука за усвојување на извештај од контрола на завршна сметка од ревизорска куќа за 2016та.pdf
Одлука за усвојување на извештај од внатрешна ревизија за 2016та.pdf
Одлука за усвојување на завршна сметка ВВ Тиквеш 2016.pdf
Одлука за усвојување на годишен извештај за работење во 2016та.pdf
Одлука за назначување на овластен ревизор за 2017.pdf
Одлука за одобрување на работа на членови на УО на ВВ Тиквеш за 2016та.pdf

Објавено на: 18.07.2017 09:23:41
Документ БР.: DOC_12283-133/2017
Урнек: Други одлуки од собрание