листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Според член 40 точка 4 од Правилата за котација Скопски пазар АД Скопје објавува корегирано Образложение за остварените резултати за 01.01.-30.06.2017.

Корекциите се технички и тоа: на страна 1-во табелата за нагласени позиции -колона 2 место период " 01.01.-30.06.2017" сега е "01.01.-30.06.2016" и на стр.2  наместо "Вкупни обврски и ПВР"  сега е "Вкупни ПВР".


Образложение за остварените резултати за 01.01.-30.06.2017.pdf

Објавено на: 01.09.2017 14:27:16
Документ БР.: DOC_10191-397/2017
Урнек: Други ценовно чувствителни информации