листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА ВЕТЕКС АД ВЕЛЕС ПРВИТЕ 9 МЕСЕЦИ ОД 2017 ГОДИНА ГИ ЗАВРШИ СО ДОБИВКА ОД 8.290.000,00 ДЕНАРИ ШТО СЕ ДОЛЖИ НА РЕДОВНОТО РАБОТЕЊЕ СОГЛАСНО УСЛОВИТЕ ЗА РАБОТА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И ПОБАРУВАЧКАТА НА СТРАНСКИТЕ ПАЗАРИ ЗА НАШИОТ ПРОИЗВОД.


3 Месечни известувања BILANS NA USPEH 01.01.2017-30.09.2017.xls

Објавено на: 09.11.2017 13:10:00
Документ БР.: DOC_12298-51/2017
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.