листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Ревидирани посебни финансиски извештаи на Реплек АД Скопје заклучно со 31.12.2017 година

Ревидирани консолидирани финансиски извештаи на Реплек АД Скопје заклучно со 31.12.2017 година

Годишен извештај за работењето на Групацијата за период од јануари -декември 2017 година


Replek AD Revidirani posebni finansiski izvestai Replek AD 31.12.2017.pdf
Replek AD Revidirani konsolidirani finansiski izvestai Replek AD 31.12.2017.pdf
Godisen izvestaj_Replek AD_2017.pdf

Објавено на: 23.03.2018 13:54:54
Документ БР.: DOC_13285-18/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери