листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

soglasno glava 6 od pravilnikot za kotacii go objavime sledniot javen povik


Враз основа на член 384 и 387 од Законот за трговските друштва и членот 23 на Статутот на АД ИНТЕПРОМЕТ.doc
Б А Р А Њ Е 111.doc

Објавено на: 11.04.2018 13:10:00
Документ БР.: DOC_10109-30/2018
Урнек: Јавен повик за собрание