листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание на акционери на БИМ а.д. Свети Николе за 21.05.2018 година


Предлог одлука за избор на претседавач на Собрание на акционери.pdf
Предлог одлука за избор на бројач на гласови на Собранието на акционери.pdf
Предлог одлука за избор на записничар и заверувачи на записник на Собранието на акционери.pdf
Предлог одлука за одобрување и усвојување на год. сметка и год. извештај за 2017 год..pdf
Предлог одлука за усвојување на Извештајот за ревизија на годишната сметка.pdf
Предлог одлука за распоредување на добивката по годишната сметка за 2017 год..pdf
Предлог одлука за утврдување на датуми при исплата на дивиденда за 2017 год. (дивиденден календар).pdf
Предлог одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на директори за 2017 год..pdf
Предлог одлука за стекнување на сопствени акции со откуп.pdf
Предлог одлука за назначување на овластен ревизор на год. сметка за 2018 год..pdf
Предлог одлука за враќање на неискористените средства за инвестиции.pdf
Предлог одлука за усвојување на Год. извештај на Службата за внатрешна ревизија.pdf
Предлог одлука за усвојување на Програмата за работа за 2018 година.pdf

Објавено на: 17.04.2018 08:35:00
Документ БР.: DOC_13285-30/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери