листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно член 39 точка 5 од Правилата за котација Скопски пазар АД Скопје го објавува остатокот од  Целосниот Материјал за Годишно Собрание на акционери на ден 11.06.2018 година по ревидиран дневен ред:


Информации за акционерите по објава на ревидирен дневен ред.pdf
Нотарски записник од Собрание на акционери на 16.06.2017 година.pdf
Годишна сметка за 2017 година.pdf
Годишен извештај за работењeто за 2017 година.pdf
Информација за одржани седници на Управен одбор.pdf
Извештај на независните ревизори за 2017 година.pdf
Финансиски извештаи за 2017 година.pdf
Годишен извештај за работењето на СВР за 2017 година.pdf
Извештај за работењето на Надзорен Одбор за 2017 година.pdf
Информација за одржани седници на Надзорен одбор.pdf

Објавено на: 30.05.2018 15:25:32
Документ БР.: DOC_13285-69/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери