листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација , објавуваме : Ревидиран  Финансиски извештај и Годишниот Финансиски извештај за работењето на ДИМКО МИТРЕВ а.д. Велес за период од 01.01 до 31.12.2017 година.


Revizorksi izv.2017 g.konecen..pdf
Godisna sm.2017 g.CRM.pdf

Објавено на: 05.06.2018 13:35:28
Документ БР.: DOC_12304-64/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи