листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки Собрание на Акционери 05.06.2018


1. Одлука за за усвојување на годишната сметка за 2017.pdf
2. Одлука за усвојување на финансиските извештаи и извештајот на независните ревизори за 2017 година.pdf
3. Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работата на Друштвото за 2017.pdf
4. Одлука за распределување на добивката за 2017 година.pdf
5. Одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на Директори за 2017.pdf

Објавено на: 05.06.2018 15:55:21
Документ БР.: DOC_12283-77/2018
Урнек: Други одлуки од собрание