листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.05 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Акционерите на Цементарница Усје АД Скопје на Годишното собрание одржано на ден 06.05.2018 година донесе одлука за

распределба на добивката за 2017 година


Одлука за распределба на добивката за 2017.docx

Објавено на: 06.06.2018 13:54:02
Документ БР.: DOC_10187-18/2018
Урнек: Дивиденден Календар