листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола.

 


Oдлука за измена и дополнување на Статутот на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Oдлука за издавање на долгорочни должнички хартии од вредност (корпоративна обврзница).pdf
Oдлука за избор на друштво за ревизија на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Oдлука за ставање вон сила на Одлуката за избор на друштво за ревизија на Стопанска банка а.д. Битола.pdf

Објавено на: 03.10.2018 15:39:21
Документ БР.: DOC_12283-134/2018
Урнек: Други одлуки од собрание