листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Комерцијална банка АД Скопје ги објавува неревидираните (неконсолидирани) Биланс на успех, Биланс на состојба и Извештајот за паричниот тек за периодот 01.01 – 30.09.2018 година.

 


Банки - 3 и 9 - месечно известување.xls

Објавено на: 24.10.2018 15:16:56
Документ БР.: DOC_12298-2/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.