листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

во прилог на оваа објава е одлука за избор на членови на органот на надзор на Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп.

Поздрав,

Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп


_Odluka za izbor na clenovi na NO_26102018.pdf

Објавено на: 26.10.2018 14:12:02
Документ БР.: DOC_12285-60/2018
Урнек: Измени во органи на управување