листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно член 39 став 5 од Правилата за котација  доставуваме Неревидиран биланс на успех


30.09.2018 Осигурување МАКЕДОНИЈА ад Виена Иншуренс Груп.xlsx

Објавено на: 06.11.2018 09:37:20
Документ БР.: DOC_12298-32/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.