листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех за период од 01.01 - 30.09.2018 година


3 и 9 Месечни известувања 2018- трговски друштва - функција на трошоци.xls

Објавено на: 13.11.2018 14:10:00
Документ БР.: DOC_12298-67/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.