листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неконсолидиран биланс на успех 01.01.-30.09.2018 - Топлификација АД Скопје


Неконсолидиран Биланс на успех 01.01-30.09.2018 Топлификација АД.xlsx

Објавено на: 14.11.2018 15:03:19
Документ БР.: DOC_12298-84/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.