листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Врз основа на член 41 од Статутот на Триглав Осигурување АД, Скопје и донесената Одлука на 153-та седница на Одборот на директори на Триглав Осигурување АД, Скопје, одржана на 15.-17.01.2019 година за свикување на 50-та седница на Собранието на акционери, се објавува Повик до акционерите за учество на 50-та седница на Собранието на акционери на Триглав Осигурување АД, Скопје.


Povik do akcionerite za ucestvo na Sobranie na akcioneri.pdf

Објавено на: 23.01.2019 09:32:46
Документ БР.: DOC_10109-2/2019
Урнек: Јавен повик за собрание