листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Комерцијална банка АД Скопје ги објавува Коментарите на неревидираниот (консолидиран и неконсолидиран) Биланс на успех и Биланс на состојба  за периодот 01.01- 31.12 2018 година.

 


Коментар на неревидиран (неконсолидиран) Биланс на успех и Биланс на состојба - 2018.12.31.pdf
Коментар на неревидиран (консолидиран) Биланс на успех и Биланс на состојба - 2018.12.31.pdf

Објавено на: 29.01.2019 15:20:00
Документ БР.: DOC_10191-8/2019
Урнек: Други ценовно чувствителни информации