листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

soglasno glava 6 od pravilnikot za kotacii, gi objavime slednive predlog odluki na sobranie od akcionerite


ПРЕДЛОГ ОДЛУК1.docx
ПРЕДЛОГ ОДЛУК2.docx
ПРЕДЛОГ ОДЛУК3.docx
ПРЕДЛОГ ОДЛУКА.docx

Објавено на: 01.02.2019 14:10:00
Документ БР.: DOC_13285-3/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери