листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Ве известуваме дека Гувернерката на НБРСМ, со решениe бр.15-206/5 од 25 февруари 2019 година, издаде претходна согласност за именување на г-ѓа Mилка Димитрова Тодорова за член на Управниот одбор на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје. Согласноста е издадена за период од 5 години, сметано од 26 февруари 2019 година.

Објавено на: 27.02.2019 15:46:10
Документ БР.: DOC_12285-9/2019
Урнек: Измени во органи на управување