листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

 Согласно глава VI од Правилата за котација,Ве известуваме дека Димко Митрев а.д. Велес Годишните неревидирани неконсолидирани финансиски извештаи ( Биланс на успех, Биланс на состојба , Извештај за паричните текови, Извештај за промените на капиталот ) за 2018 година ќе ги објавиме најдоцна до 15.03.2019 година.

Објавено на: 01.03.2019 09:50:50
Документ БР.: DOC_10191-90/2019
Урнек: Други ценовно чувствителни информации