листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Цементарница Усје АД Скопје објавува консолидирани неревидирани финансиски извештаи за периодмод 01.01 до 31.12.2018 година


12 Месечно консолидирано известување- УСЈЕ - природа на трошоци.xls

Објавено на: 26.03.2019 15:01:42
Документ БР.: DOC_26445-112/2019
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.