листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Жито Полог АД Тетово го објавува консолидираниот финасиски извештај за 2018 година.

Во консолидацијата влегува Друштвото Жито Битола ДООЕЛ Битола со матичен број 6806597

Извештајот за паричен тек и Извештајот за промени во капиталот не содржат податоци за претходната година бидејќи минатата година беше прва година во која објавивме косолидирана годишна сметка.

Објавено на: 28.03.2019 14:05:17
Документ БР.: DOC_10191-178/2019
Урнек: Други ценовно чувствителни информации