листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Ревидирани посебни и консолидирани финансиски извештаи на Реплек АД Скопје и Годишен извештај за работењето на Групацијата за 2018 година


Replek AD Revidirani posebni finansiski izvestai 31.12.2018.pdf
Replek AD Revidirani konsolidirani finansiski izvestai 31.12.2018.pdf
Replek AD Godisen izvestaj 2018.pdf

Објавено на: 08.04.2019 15:31:04
Документ БР.: DOC_12304-11/2019
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи