листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Дополнителни материјали за XXV Годишно собрание на акционери закажано за 10.05.2019 година во 15:00 часот:

Ревидиран финансиски извештај, Завршна сметка и Годишен извештај за работењето на Друштвото во 2018 година


Revidiran_FI_2018.pdf
Zavrsna_smetka_2018.pdf
Godisen_izvestaj_2018.pdf

Објавено на: 09.04.2019 14:58:22
Документ БР.: DOC_13285-43/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери