листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

АДИНГ АД Скопје објавува материјали за Собрание на акционери кое ќе се одржи на 16.05.2019 година.


Ading_Predlog odluki za Sobranie na akcioneri_16.05.2019.pdf
ADING_Godisna smetka POEDINECNA 2018_CRM.pdf
ADING_Godisna smetka KONSOLIDIRANA 2018_CRM.pdf
Finansiski izvestai_ADING_2018_nerevidirani,nekonsolidirani.xls
Finansiski izvestai_ADING_2018_nerevidirani, konsolidirani.xls
Revizorski_Ading POEDINECEN_2018.PDF
Revizorski_Ading KONSOLIDIRAN_2018.PDF
Ading_Godisen izvestaj za rabotenjeto_2018.pdf

Објавено на: 17.04.2019 14:15:21
Документ БР.: DOC_13285-58/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери