листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки и материјали за Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола

 


Записник од 41. седница на Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Записник од 42. седница на Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Записник од 43. седница на Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Годишен извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2018 година.pdf
Мислење на Надзорниот одбор по Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2018 година.pdf
Предлог-одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2018 година.pdf
Извештај за работата на Надзорниот одбор на Стопанска Банка а.д. Битола за 2018 година.pdf
Предлог-одлука за одобрување на Извештајoт за работата на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за 2018 година.pdf
Извештај за извршената ревизија на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола по годишна сметка за 2018 година со мислење на Друштвото за ревизија „Мур Стивенс ДОО Скопје“.pdf
Мислење од Надзорниот одбор за извештаите за извршената ревизија на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2018 година.pdf
Предлог-одлука за усвојување на ревидираните финансиски извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2018 година.pdf
Предлог-одлука зa усвојување на Годишната сметка на Стопанска банка а.д. Битола за 2018 година.pdf
Предлог-одлука за употреба и распоредување на остварената добивка по Годишната сметка за 2018 година.pdf
Предлог-одлука за измена и дополнување на Статутот на Стопанска банка а.д. Битола.pdf

Објавено на: 25.04.2019 09:12:32
Документ БР.: DOC_13285-77/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери