листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно објавата за Јавен повик за Собрание на акционери на Триглав Осигурување АД, Скопје, закажано за 29.05.2019 година со почеток во 10.00 часот, во просториите на Триглав Осигурување АД, Скопје, на ул. „8-ми Септември“ бр.1, 1000 Скопје, ја објавуваме содржината на точките од дневниот ред:


Predlog odluka za usvojuvanje na izvestajot na revizorite i finansiskite izvestai za 2018 godina.pdf
Predlog odluka za usvojuvanje na Godisniot izvestaj za vnatresna revizija za 2018 godina .pdf
Predlog odluka za usvojuvanje na Godisniot izvestaj za 2018 godina.pdf
Predlog odluka za usvojuvanje na godisnata smetka za 2018 godina.pdf
Predlog odluka za rasporeduvanje na ostvarenata cista dobivka za 2018 godina.pdf
Predlog odluka za odobruvanje na zdelka so zainteresirana strana.pdf
Predlog odluka za odobruvanje na rabotata i vodenje na rabotenjeto na Drustvoto od strana na clenovite na OD.pdf
Predlog odluka za naznacuvanje na Drustvo za reviuzija za 2019 godina.pdf
Predlog odluka za izbor na clen na OD.pdf

Објавено на: 25.04.2019 14:10:59
Документ БР.: DOC_13285-78/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери