листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки и материјали за Собрание на акционери на Централна кооперативна банка АД Скопје


2. Записник од седница на вонредно собрание на акционери од 14.11.2018.pdf
3.2.Мислење на НО Годишен извештај ЦКБ 2018.pdf
3.3.Предлог Одлука Годишен извештај ЦКБ 2018.pdf
4.1.Годишна сметка 31.12.2018 год. ЦКБ АД Скопје.pdf
4.3. Предлог Одлука Годишна сметка и финансиски извештаи ЦКБ АД Скопје.pdf
5.Предлог Одлука за употреба и рапоредување на остварената добивка за 2018 година.pdf
6.3.Предлог Одлука извештај Grant Thornton и мислење.pdf
7.Предлог Одлука Друштво за ревизија за 2019,l.pdf
8.1.Годишен извештај за работењето на Надзорниот одбор на ЦКБ АД Скопје.pdf
8.2.Оценка на сопствената работа на Надзорниот одбор на ЦКБ АД Скопје.pdf
8.3.Предлог Одлука за усвојување на извештајот на Надзорниот одбор.pdf
9.Предлог Одлуки за одобрување на работа на членовите на Надзорниот одбор.pdf
10.Предлог Одлука за одобрување на работата на членовите на Управниот одбор.pdf
11.Предлог Одлука за измена и дополнување на Статутот на ЦКБ АД Скопје.pdf
12.Предлог Одлука за определување на висината на надмоместото за учество во работата на Надзорниот одбор на ЦКБ АД Скопје.pdf
13.Предлог Одлука за повторно именување на независен член на Надзорниот одбор на ЦКБ АД Скопје.pdf

Објавено на: 30.04.2019 09:01:17
Документ БР.: DOC_13285-84/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери