листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за собрание 

Забелешка: Ревидираниот финансиски извештај уште не е добиен од страна на Ревизорската куќа. Во моментот кога ке биде доставен ке се прикачи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Предлог одлука за одобрување на Годишната сметка за деловната 2018 година.doc
предлог одлука за одобрување на Годишниот извештај 2018.doc
предлог одлука за распределба на добивката 2018.doc
предлог одлука за усвојување на Извештајот за извршената ревизија 2018.doc
предлог одлука за назначување на овластен ревизор 2019.doc
Предлог одлука за одобрување на работата на членовите на ОД.doc
Предлог одлука за определување на награда за работа на неизвршните членови на ОД.doc
предлог одлука за исплата на дивиденда и утврдување на дивиденден календар.doc
годишен извештај 2018.doc

Објавено на: 02.05.2019 14:10:45
Документ БР.: DOC_13285-93/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери